Wie zijn wij? | Autobedrijf Peter Ursem Polis
auto_ursem_01.jpg

Contact

 

Telefoon: 088 18 555 55

E-mail: info@dealerloket.nl

 

Meer info

Wie zijn wij

De Ursem Barten Polis is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Autogroep Ursem Barten bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

 

De Ursem Barten Polis is een initiatief van ASR Schadeverzekering N.V. en Carmeleon BV. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijf jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, gratis vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

 

De volledige administratie is in beheer van Dealerloket B.V., gevestigd in Helmond. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Risicodrager is ASR Schadeverzekering N.V.

 

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

 

Elektronisch verzekeren

Sinds 1 juli is het wettelijk mogelijk een verzekeringsaanvraag volledig elektronisch af te handelen. Autogroep Ursem Barten kiest voor het elektronisch verzekeren. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met ASR Schadeverzekering N.V. biedt Autogroep Ursem Barten een 'onvergelijkbare' autoverzekering.